пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Анонси заходів на 18-19 квітня

ТРЦ "Любава"

17 квітня 2015 року о 17:00 в ТРЦ «Любава» відбудеться День корейської кухні.

На вас чекає захоплююча подорож у світ корейської культури.

Для всіх, хто хоче познайомитися з таємничою східною культурою та стравами, вас чекає майстер-клас з приготування традиційної корейських ролів – Кімпаб, а також дізнатися про секрети приготування інших корейських страв. Майстер-клас буде проводити досвідчений кулінар, який навчився цьому мистецтву безпосередньо у Кореї.

Також Корея є країною яка славиться своєю музичністю, тому гості заходу зможуть насолодитися яскравими танцями в модному сучасному стилі k-pop, який отримав визнання в усьому світі. Музичні виступи готують для вас гості з Києва та кавер група з Черкас.

Усі бажаючи мають змогу зробити фото біля моделі одягненої в традиційний корейський одяг, і залишити для себе частку незабутньої культури Кореї.

Гості заходу будуть мати змогу дізнатися про курси корейської мови та корейської кулінарії, які проводяться у нашому місті, а також зареєструватися для участі у Міжнародному молодіжному таборі WorldCamp 2015, який відбуватиметься у місті Києві з 26 по 30 квітня 2015 року.

Центральний стадіон


Ляльковий театр

18 квітня о 10:30 та 12:00 відбудеться вистава "Як гукнеш, так і відгукнеться".

Про хитрого Лиса, кмітливе Зайченя, та нерозумне Ведмежа…
Інтерактивна казка-гра


Драматичний театр


18 квітня 2015 о 17:00 відбудеться вистава "Дуже проста історія".

Хоча сама назва, «Дуже проста історія», вже налаштовувала глядачів скептично, її основна сюжетна лінія банальна й невигадлива — Дарина кохає Олексія , вагітніє, молоді люди готові одружитися, але батько дівчини не любить бідного хлопця, батько якого — п'яничка, котрий до того ж колись «забрав» у нього кохану. Не було б у цьому нічого, гідного уваги публіки, якби не «родзинка» самої п'єси — героями вистави автор робить також свійських тварин, які є свідками подій, (а відбувається все у хліву) і їх «коментаторами». Свиня , Кобила , Корова , Пес і Півень все побачене й почуте сприймають на своєму рівні — а це вже перетворює звичайну театральну виставу на філософську притчу з містичними елементами — особливо у другій дії, коли Свиня, яка все життя мріяла літати, після смерті стає ангелом, а сусід-п'яничка чує розмови звірів, говорить з ними.

Книжковий супермаркет "Буквиця"

18 квітня о 13:00 запрошує на майстер-клас "ГАРМОНІЧНІ ВІДНОСИНИ В ПАРІ". Проводить Кононова Маргарита, психолог-консультант психологічного центру "Добрий день".

Площа Богдана Хмельницького

19 квітня о 11:00 "ГО Велопатруль Черкаси" організовує велопробіг для офіційного відкриття велосезону! Запрошують усіх охочих взяти участь!


Аеропорт-Черкаси


19 квітня о 17:30 відбудуться змагання Rally-sprint.

З 13:00 до 17:00 будуть проходити тренування

Вартість участі - 100грн
Членам ФАУ - знижка 30%

0 коментарі:

Дописати коментар