понеділок, 13 червня 2016 р.

Одеса-мама


Давненько ми обіцяли відвідати заклад "Одеса-мама" і поділитися своїми враженнями. І от сьогодні настав цей день.
Зайшовши у заклад ми неочікувано побачили порожнечу. Ні, заклад не закрився, і оздоблення було на місці. Просто людей не було. Ні відвідувачів, ні персоналу. Почали роздивлятися і намагались зрозуміти чи працює заклад. 

В дальній від входу частині, біля барної стійки знайшлася офіціантка. Запропонувала обрати будь-яке місце. Дружині сподобалось місце з диванчиками, але там було дуже темно. Заради нас увімкнули світло :) 


Меню на величезних аркушах стилізованих під газету. Великим розчаруванням для дитини було відсутність у меню страв з макаронними виробами (більше за все хотіла вона пасту). Не було і рисових страв. А на довершення ще й не виявилося лимонаду. Отже малій замовили млинці з м'ясом і млинці з сиром, а нам курячі крильця й сковорідку "Рибачка Соня". 

За дивною логікою через 10-15 хв в першу чергу винесли солодкі млинці, а потім млинці з мясом. Ну а вже потім за 25 хв і основні страви. "Сковородка" виявилась звичайна тушкована капуста з грибами і м'ясом. Але усе в цій страві було збалансоване і не було зайвого жиру, при цьому страва не була сухою. Крильця виявились доволі цікавими, в медово-пряному соусі. Млинці були приємні на смак, не сухі і доволі акуратні. Пиво і морс - такі собі... гірше середнього. 

Інтер'єр цікавий, багато автентичних речей, костюмів. Кожна секція застилізована по своєму: тут оперний театр і гримерка, а поруч - кінематограф і 12 стільців. За весь час перебування у закладі його відвідали ще 4 особи, якщо не рахувати нас. Двоє з них були знайомими кухаря. Дуже дивно, адже ціни доволі адекватні. Хоча по меню є деякі питання. 

Обслуговування... Його майже не було. Офіціантка не ускладнює собі життя прибираючи пустий посуд, або пропонуючи щось цікаве. В залі доволі чисто, а от у туалеті - варто би прибирати частіше. Там був не приємний запах, заляпаний умивальник і трохи бруднувато. Хочеться окремо виділити посуд. Заходячи в заклад, який має такий інтер'єр - аж ніяк не очікуєш отримати пиво в звичайній сучасній склянці, а лимонад в стаканчику кока-коли. Де гранені стакани і бокали?

Отже, в цілому, заклад - пристойний. Особисто для мене - це заклад де можна потусити компанією, де головне не поїсти, а випити і закусити. Тут вдосталь і одного, і іншого. Родзинкою закладу є власні настоянки. Але я б змінив посуд і попрацював над обслуговуванням. Особливо над зустрічанням гостей.


Олександр та Олена Смірнови

1 коментар:

  1. привіт усім, якщо ви шукаєте позику з низькою ставкою 2 ставки на рік, тоді пропозиція позики pedro буде гарною для вашої бізнес-позики та іншого виду позики, яку ви хочете застосувати, якщо ви знаєте, що можете отримати гарне повернення якомога швидше, тоді зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити