суботу, 4 квітня 2015 р.

Анонси заходів на 4-5 квітня

ТРЦ Любава

5 квітня 2015 року ТРЦ "Любава" запрошує вас на святкування свого Дня Народження. Нам 2 роки!

Відвідувачів чекає захоплююча святкова програма з виступом спеціальних гостей - популярної української R'n'B-групи "D.lemma".

З 16:00 відбудеться святкова програма для дітей: веселі ігри, конкурси чекають на вас. Юні та талановиті дитячі колективи подарують неперевершені танцювальні та вокальні номери, а також завітають привітати всіх улюблені брати Мандрикові.

Увага, батьки! На честь Дня Народження ТРЦ "Любава" діє спеціальна акції "Однолітки ТРЦ "Любава" - всім дітям, яким на момент 5 квітня 2015 року виповнилося 2 роки, партнери свята: "Тралі Валі", "MasterZOO", "SilverSun" подарують подарунки. Кульмінацією дитячого свята стане розбивання традиційної піньяти наповненою цукерками і серпантином.

З 18:00 в ресторані-диско-хол "MANHATTAN" відвідувачів свята чекає автограф-сесія зіркових гостей - популярної української R'n'B-групи "D.lemma". Абсолютно всі бажаючі зможуть отримати автограф і сфотографуватися зі своїми кумирами.

З 19:00 на вас чекає святковий концерт від півфіналістів  шоу "Битви Талантів" та спеціальні номери від журі проекту, а також шоу-програма від учасниць "СтудМіс – Черкащини 2015". Вперше на сцені ТРЦ "Любава" відбудеться парад учасників конкурсів: "Снігуронька року", "Принцеса зими", "СтудМіс – Черкащини 2015". Краса врятує світ!

Друзі, в честь Дня Народження ТРЦ "Любава" пройде розіграш подарунків від магазинів та партнерів заходу. 5  квітня 2015 року зробіть покупку в магазинах-учасниках акції на будь- яку суму, зареєструйте чек у промоутера біля реєстраційної стійки (1-й поверх ТРЦ Любава), отримайте реєстраційну картку, заповніть її та відривний купон вкиньте у лототрон! Ставайте учасником розіграшу подарунків з 10:00 до 21:00. Не пропустіть шанс, стати володарем головних подарунків!

З 20:00 запрошуємо вас на концерт групи "D.lemma" (живий звук). Улюблені хіти та музичне шоу від зоряних гостей з привітаннями ТРЦ "Любава". Партнер концерту: ресторан "MANHATTAN".

О 21:00 абсолютно всіх відвідувачів чекає смачний святковий торт від ТМ "Шарлотка"

Ну і в завершення грандіозного святкування з 21:00 до 1:00 пройде традиційна Ніч знижок – LUBAVA Shopping Night!

Всіх справжніх шопоголиків чекають сезонні знижки до 50% в магазинах одягу, взуття, техніки, меблів, ювелірних виробів і багатьох інших.

Драматичний театр

4 березня о 17:00 відбудеться показ вистави "Боїнг-Боїнг"
П'єса Марка Камолетті, що ввійшла до книги рекордів Гіннеса, поставлена в 60 країнах світу. Це комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами. Його обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого нареченого підлаштовувати своє життя під розклад "прильоту-відльоту" всіх "наречених". Виникають непорозуміння, які призводять до надзвичайно смішним ситуацій...

5 березня о 12:00 Музична казка на 1 дію — чарівна фантазія за казками Ганса Крістіана Андерсена — про гидке каченя, що, ставши прекрасним лебедем, мріє долетіти до сонця.

Тривалість вистави: 1 год. 15 хв.


5 березня о 17:00 відбудеться показ вистави "За двома зайцями". Комедія на 2 дії.

Тривалість вистави 2 години 15 хв.


Ляльковий театр

4 та 5 квітня Старовинна казка Вільгельма Гауфа про чарівний порошок щастя, пустельних монстрів, та, як важливо замолоду тренувати пам’ять… Схід – справа тонка…

"Каліф..." — дійство із вражаючими спецефектами та стрімкою зміною подій, тому жодна дитина, тим паче, "доросла" не постраждає від нудьги і втоми.

Початок вистав: 10:30 та 12:00


Кінотеатр "Україна"


4 квітня о 17:00 показ документального фільму "Добровольці Божої чоти". Цей фільм - історія творення нової української армії. Повсталий народ скинув кримінальний уряд і вигнав васалів Російської Імперії. Розлючений колонізатор кидає на Україну свої війська та захоплює частину території. Президент України підписує угоду про перемир'я та лінію розмежування сторін.

Згідно цієї угоди Донецький міжнародний аеропорт опинився за лінією. Але патріоти-добровольці не згодні віддавати його ворогові. 242 дні тривала героїчна оборона, аж врешті під прицільним обстрілом танків будівля аеропорту завалилась. Люди витримали, не витримав бетон.


Вхід за благодійними внесками

4 квітня о 14:00 Показ документального фільму "Експедиція". 1848 рік. В подорож Аральським морем виходить шхуна "Святий Костянтин". На борту шхуни - український поет, петербурзький художник, засланий бунтівник Тарас Шевченко. Слідкуючи за етапами подорожі, ми знайомимось із документами епохи, слухаємо коментарі експертів та повністю занурюємося в атмосферу Експедиції. Фільм чудово передає дух подорожі ХІХ сторіччя і за своєю якістю не поступається найкращому світовому кінопродуктові.

"Експедиція", за визначенням фахівців, є фільмом унікальним за своїми художніми та пізнавальними якостями - справжнє дослідження найважчого та недослідженого періоду життя Шевченка.

Вхід від 15грн

ТРЦ "Плазма"

З 4 квітня по суботах в ТРЦ Плазма розпочинаються "Сімейні дні".

У суботу, 4 квітня о 13:00 для ваших дітей – шоу "Веселі клоуни", а також безліч інших захоплюючих розваг: шоу гігантських бульбашок, аквагрим, кумедні фігурки з повітряних кульок.


Аеропорт-Черкаси


5 квітня з 12:00-16:00 відбудеться Навчально-тренувальний збір "Aeroring". 

Програма Aeroring:

змійки,
парковки,
швидкісне маневрування,
переїзд відкритих люків (ям, вибоїн)

Вартість участі - 100грн, членам ФАУ - знижка 30%

0 коментарі:

Дописати коментар