пʼятницю, 24 квітня 2015 р.

Анонси заходів на 25-26 квітня

Палац спорту "Будівельник"

В палаці спорту "Будівельник" пройде Чемпіонат України з фуконаші шокотан карате

25 квітня з 9:00 до 19:00 - Змагання серед дітей та юнаків

25 квітня 14:00 - Урочисте відкриття

26 квітня з 9:00 до 18:00 - Змагання серед юніорів, молоді та дорослих

Соборна площа


Завдяки запрошенню та зусиллям місцевого Автомайдану , 25 квітня о 12:00 відбудеться концерт на Соборній площі.
Одного разу, почувши живе виконання, ви з нетерпінням почнете шукати твори нового неокласичного композитора та музиканта, який отримав радикальну назву Піано Екстреміст. "Піано" - в перекладі "тихо", а екстреміст - символізує агресію. Лише разом ці два визначення співіснують, надаючи їх володарю певну силу....Силу відкривати душі та наповнювати теплом і надією серця в лихі для України часи. Вірте лише своїм відчуттям і дійте. Музика Піано Екстреміста - це теж зброя.

Під час візиту відбудеться також акція по висадці дерев в рамках проекту Дерево душа Героя

м.Чигирин

25 квітня о 17:00 в центрі Чигирина у рамках Ювілейних 20-х вшанувань борців за волю України відбудеться Мистецький фестиваль козацької слави “Холодний Яр-2015” за участю провідних українських гуртів, виступи воїнів, волонтерів і політиків, а також прес-конференція музикантів, конкурс знавців Холодного Яру.

У програмі виступи музикантів:

Живосил Лютий, Данило Мельник, Тарас Силенко, Михайло Коваль, Тарас Компаніченко, Арсеній Білодуб, Друже Музико, Вертеп, Рутенія, Тінь Сонця, Кому вниз.

Парки та сквери міста


25 квітня з 10:00 проходитиме Всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистою". Метою акції є те, щоб тисячі людей власним прикладом показали - робити свою країну кращою під силу кожному. Разом із тим, громадська ініціатива “Зробимо Україну чистою!” хоче вирішити проблему засмічення шляхом спільних дій разом з усіма українцями.

Кожен, хто хоч раз прибирав парк від сміття, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну! І друзі більшості цих людей перестануть смітити у їх присутності. Так здійснюються зміни - власним прикладом.

Більш детальну інформацією щодо проведення на території області вищезазначених акції можна отримати в Управлінні житлово-комунального господарства облдержадміністрації (акція “За чисте довкілля”, тел. 37-28-84) та Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації (координатор акції “Зробимо Україну чистою - 2015″ в Черкаській області Пахуріна Олександра, тел. 63-85-96).

КП «Дирекція парків» запрошує на спортивні вихідні!

25-26 квітня у Долині троянд відбудеться спортивний фестиваль у рамках проекту «Фітнес Open Аir». Активісти обіцяють насичену програму заходів, до яких можуть долучитись усі охочі! Випробувати свої сили у кросфіті, стретчингу, фрірані, бойовому самбо чи воркауті можна абсолютно безкоштовно!

Програма заходів у Долині троянд на суботу, 25 квітня:

14: 00 – кросфіт;
15:00 – стретчинг;
16: 00 – фріран;
17:00 – бойове самбо;
18:00 – сучасні танці.

У неділю, 26 квітня, заняття з волейболу розпочнуться об 11 годині, а воркаут стартує о 16:00.

Ляльковий театр


25 квітня о 10:30 та 12:00 і 26 квітня о 10:30 та 12:00 в Ляльковому театрі відбудуть гастролі Кіровоградського академічного обласного театру ляльок  з виставою "Сонечко і сніговички".
Лірична казка про добрих сніговичків, які дуже хотіли якомога довше пожити на світі.  Але зустрівши бідних звірят, які страждали від холоду і голоду, вони зрозуміли, що кожне живе створіння мріє про тепло… і сніговички відправляються до Сонечка з проханням про допомогу… 

Драматичний театр

26 квітня о 12:00 відбудеться показ вистави "Барвінок герой". Перевірена часом і улюблена поколіннями українська авторська казка (або ж справжній графічний роман, серіал!) Богдана Чалого і художників Кіри та Віктора Григорьєвих, нагороджена міжнародною премією імені Ханса Крістана Андерсена, переноситься на сцену в жанрі епічного мюзиклу для дітей і батьків – про гартування сили і віри в перемогу хлопчика-квітки Барвінка під пильним оком мудрого Діда Гарбуза та миролюбного народу Лелек.

Політ до вирію, битва з хижими орлами, зустріч з тубільцями і перемога над злими силами пронесуться в уяві піснями в супроводі оркестру і композицій хлопця ді-джея, який сам мріє про далекі подорожі та нових друзів.

Ця давня казка, прочитана із сьогодення, видається нам поемою про таємницю збереження у дні випробувань народної сили і мудрості, які мають чарівну властивість – передаватися із покоління в покоління…

26 квітня о 17:00 відбудеться показ вистави "Сканінг". Вистава-фантазія у стилі кіберпанк, (аналог "Матриці", "Початку", "Важко бути Богом"). Майбутнє, десь через 300 років, коли люди знаходяться у Системі, яка їх контролює на рівні думок і почуттів. Люди у Системі переконані, що живуть у вільній країні, працюючи 16 годин на добу, без вихідних, без часу на творчість, на почуття. Щомісяця відбувається ротація жінок: вони переходять від чоловіка до чоловіка, не розуміючи, що з ними відбувається… Але природа бере своє і Система дає збій. Вистава про майбутнє-минуле, спотворене суспільством, де природа пробивається через це спотворення.

ТРЦ "Любава"


25 квітня 2015 року о 15:00 ТРЦ «Любава» запрошує найменших відвідувачів та їх батьків відвідати безкоштовний майстер-клас з розпису скла . Всі охочі зможуть ознайомитись з основами віражного та крапкового розпису та створять свій не повторний розпис. А ввечері для відвідувачів лунатиме жива музика.

26 квітня 2015 року о 14:00 в ТРЦ «Любава» стартує півфінал талант – шоу «Битва талантів».

Нагадуємо, що в кастингу взяли участь понад 72 учасника, які продемонстрували свій талант в таких номінаціях:  хореографія, вокал, оригінальний жанр, дитяча творчість.  А ось кому судилося опинитися в півфіналі, вирішувало професійне журі, до складу якого увійшли викладачі вокалу, хореографи, професійні конферансьє -  які обрали 40 фіналістів.

На сцені ТРЦ «Любава» свої номери представлять на суд журі та глядачів півфіналісти шоу, які намагатимуться вразити присутніх гімнастичними трюками, екзотичними танцями, імпровізацією, паркуром, грою на роялі  та іншими незвичайними здібностями.

У підсумку,  до фіналу потраплять 20 найталановитіших учасників. Сам же фінальний акорд буде сповнений сюрпризів, як для учасників, так і для відвідувачів.

Можливо, це саме твій шанс стати знаменитим!


Центральний стадіон


25 квітня о 11:00 в Черкасах відбудеться Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих, молоді та юніорів з бігу на 10 000 метрів.

Змагання є відбірковими на Кубок Європи з бігу на 10 000 м, який цього року проводитиметься в Італії.

Легкоатлетичні змагання такого рівня проводитимуться в нашому місті вперше за 10 років, – зазначають у Федерації легкої атлетики. – Але проведена реконструкція міського Центрального стадіону дає змогу зробити їх традиційними, що буде сприяти розвитку спорту в Черкасах, залучення молоді до занять легкою атлетикою.




Будинок культури ім. Кулика


26 квітня з 10:00 до 20:00 відбудуться Всеукраїнські танцювальні батли:
Хіп-хоп;
брейк;
хаус.




ТРК "Плазма"


Вихідні та свята існують для відпочинку. А найкращий відпочинок – з близькими, у сімейному колі!
ТРК "Плазма" запрошує на СІМЕЙНІ ДНІ!

26 квітня з 13:00 відбудеться дитяче шоу "Пірати" та інші безкоштовні розваги: шоу гігантських бульбашок; аквагрим; забавні фігурки з повітряних кульок.
Подаруйте дітям незабутні емоції та радість спілкування!


Художній музей


З 24 квітня по 3 травня у Черкаському художньому музеї проходитиме виставка калейдоскоп творчих робіт черкаської художниці Вікторії Міловицької.

Всі бажаючі запрошуються відвідати виставку та оцінити представлені роботи.



Бібліотека ім Т. Г. Шевченка


25 квітня о 15:00 Центр "Вікно в Америку" Черкаської обласної бібліотеки ім. Т. Шевченка 25 квітня (субота) запрошує на перше засідання Movie club 'Cinema World'. Перегляд відео англійською мовою, спілкування та тепла атмосфера вам гарантовані.

0 коментарі:

Дописати коментар