пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Анонси 7-9 березня

ТРК Plazma

Любі  жінки, торгово-розважальний комплекс Plazma вітає вас з головним святом весни!

З цього приводу 7 березня PLAZMA підготував для вас справжнє свято краси та жіночності – цілий день безкоштовних майстер-класів:

  • 12:00 – ФІТНЕС-тренування "Вибери собі форму" від інструкторів спортивно-оздоровчого комплексу PLAZMA GYM.
  • 13:00 – АЕРОДИЗАЙН від фахівців з відділу упаковки подарунків Plazma, на якому кожен учасник, навіть дитина, зможе зробити подарунок для дорогих серцю жінок – коханої, мами або бабусі, подруги, або навіть для самої себе.
  • 13:30 - Майстер-клас "ВЕСНЯНИЙ ОБРАЗ за 5 хвилин" від провідного стиліста Estel Professional Інни Ровенко, організований магазином професійної косметики та інструментів "Іріс".
  • 15:00 – ФЛОРИСТИЧНИЙ ДИЗАЙН від флористів магазину квітів Veranda.
Цього дня жодна з учасниць серії майстер-класів у Plazma не залишиться без подарунка!

Приходьте в Plazma за своєю порцією натхнення, щоб продовжувати надихати собою цілий світ!

ТРЦ Любава

7 березня 2015 о 14:00 відбудеться майстер-клас від викладачів з «Палацу піонерів». Цього дня виготовляємо святкові листівки для жінок.

Опісля, на вас чекають чарівні ноти живої музики.

8 березня з 14:00 ТРЦ «Любава» запрошує чарівних відвідувачок відсвяткувати свято весни і жіночого щастя — 8 Березня.

У цей день спеціально для вас: святкові букети весняних квітів і чудові подарунки.

Для відвідувачів ми підготували насичену розважальну програму з показовими виступами та майстер-класами від педагогів «Dance Center». Абсолютно всі бажаючі зможуть навчитися основним елементам вальсу, танго, румби.

Також найяскравіші танцювальні номери для глядачів приготували вихованці «Dance Center». Вони здивують гостей запальним драйвом сучасних танців! На це варто подивитись.

Майстри центру краси «ARTстиль» для наших відвідувачок продемонструють останні тенденції перукарського мистецтва та візажу  і створять зачіски в онлайн-режимі прямо на сцені ТРЦ «Любава» .

Для маленьких відвідувачів майстриня проведе майстер-клас зі створення святкових солодких квітів для мам.

Гостей чекає ще багато сюрпризів з веселими конкурсами та подарунками

Гранд-Маркет на Митниці

Тут з 6 по 9 березня буде проходити виставка-ярмарок виробів ручної роботи. Під час виставки будуть проводитися майстер-класи

виставка проходитиме з 11:00 до 19:00.





Автозмагання для жінок

«ЖІНОЧІ СТАРТИ» - найкраще проведення 8 березня!
Прекрасних черкащанок АК «Черкаси» запрошує на автомобільні змагання зі швидкістю та емоціями!
Таке 8 березня ти не забудеш ніколи!!!
«Жіночі старти» - це те, що треба саме тобі!
Чекаємо 8 березня, територія «Аерорингу» ("Аеропорт"), початок о 12:30!


Театри

Ляльковий театр


7 та 8 березня ляльковий театр представляє виставу "Принцеса Крапочка" - Про те, як ваше щастя може ховатися у маленькій пташці…

Драматичний театр

9 березня 2015 року о 17:00 у Черкаському драмтеатрі відбудеться Шевченківський вечір “Ну що б, здавалося, слова…”У програмі — співана поезія Тараса Шевченка. Захід безкоштовний, але організатори закликають пожертвувати хоча б 20 грн на потреби бійців.

Благодійність

Черкаський Центр Допомоги Армії збирає кошти на подарунок дівчині-снайперу, яка захищає нашу Батьківщину на Сході.
На початку першого весняного місяця, більшість жінок отримають квіти, солодощі, приємні подарунки та море уваги чоловіків. І у цей, непростий для нашої країни час, є жінки, які стали на захист України. Про деяких з них, наприклад, Надію Савченко, говорить весь світ. Дехто, докладає всіх зусиль у тилу, забезпечуючи бійців необхідними речами. А є і такі, хто знаходиться на передовій зі зброєю в руках.
Саме такій молодій жінці, яка зі своєю снайперською гвинтівкою наводить жах на російсько-терористичних окупантів, вирішив допомогти Центр Допомоги Армії.
Ми хочемо, з вашою допомогою, подарувати їй новий приціл для гвинтівки.
Долучитися до подарунку може кожен бажаючий. Допомагати легко. Наразі по місту, на квіткових ринках і в магазинах міста Черкаси розставлені скриньки для пожертв. Купуючи квіти для коханих і цінних для вас жінок, покладіть будь ласка кошти і на подарунок для тієї, хто наразі ризикує своїм життям заради нашого кращого майбутнього.

Музеї

Музей "Кобзаря" запрошує на виставку, що вже стала щорічним нашим мистецьким проектом - спільно з художниками Черкащини.
Відкриття - 9 березня 2015 року о 13.00.
Серед учасників - І. Фізер, М. Гладько, В. Крючков, М. Теліженко, М. Сірий, Р. Кравчук, О. Сіра, І. Солодовников та інші митці.

0 коментарі:

Дописати коментар