неділя, 11 січня 2015 р.

Підсумки новорічної феєрії

Підводячи підсумки минулого року ми хочемо подякувати всім учасникам нашої спільноти та всім нашим партнерам. Дякуємо вам за те, що ви були з нами весь минулий рік. Дякуємо, що ви залишаєтеся з нами і цього року. 

Як вам всім відомо, то на завершення минулого року ми провели наш найбільший розіграш за весь рік. Було розіграно 16 призів в один день. Сьогодні ми дякуємо ще раз всім нашим партнерам, які надали чудові призи для розіграшу. Нагадаємо ще раз:

Отже листівку від ХендМейд крамнички Crafts for Help (ФБ-сторінка) виграла Єлєна Щепак. (Тут має бути фото переможниці). А ми нагадуємо, що тут можна купити готові дрібнички, а також домовитися з майстринею про якийсь ексклюзив для себе

Юлія Силка отримала патріотичну новорічну кульку від Лавки Черкаського Патріота

Юлія Силка: "Лавка Черкаського Патріота та Місто на ''Че'' вітаю з наступаючими новорічними святами та дуже вдячна за чудовий розіграш подарунків!Тепер моя ялиночка буде патріотичною!Вам бажаю приємних святкувань і миру нашій країні!СЛАВА УКРАЇНІ!!"

А ось і переможниця, яка отримала "Кобзарик" від "Видавництво Брама-Україна" - Світлана Науменко та Маргарита Шатненко, яка отримала арт-бук від "Книжкового супермаркету "Буквиця"". Як говориться на світлині "два в одному" ). А наші партнери, думаю, не потребують окремої реклами. Просто ми їх радимо для вас.


Маргарита Шатненко: Новорічні даруночки)) це так мило))) 
А Олександр Панасенко, який вигравав подарунок від "Черкаських Мавп" Вже передав свій подарунок наступному поколінню вболівальників за наш баскетбольний клуб. 
А ось навіть не знаємо, чи повезло нашим спортсменам із подарунком. Адже з одного боку це дівчина, а з іншого таки футболіст. А тут в подарунок солодощі. Та ще й які - шоколадний янгол від "Львівської майстерні шоколаду". Сподіваємося, що Вікторії Супрунович він не завадив в тренуваннях ). Якщо хтось не знає, то Львівська Майстерня Шоколаду доволі новий заклад в Черкасах, але тут є смачна кава та шоколад.

Вікторія Супрунович: А ось мій подарунок від ‪#‎Львівська‬ майстерня шоколаду та Місто на Ч)) Випадковий виграш у вигляді шоколадного янгола, який, сподіваюсь, стане символом мирного року!


І хоча у Тетяни Поліщук ще немає авто, але в неї є чим його прикрасити, коли воно з’явиться - прапорцями від черкаського Автомайдану.  А от пан John Widowecky побажав залишитися таким собі анонімом. Поважаючи його право на це ми розмістимо тут лише світлину пані Тетяни.




Одним з найбажаніших подарунків для учасниць нашої спільноти стала каблучка від СПА "Райский". Рандом визначив, що її отримала Тетяна Устроєва. Ще раз хочемо подякувати СПА "Райский" за постійну підтримку і наших ідей і не лише наших. Нагадуємо, що окрім спонсорства вони можуть зробити Вас чи Ваших панянок ще більш чарівними.


Нуу... Світлини начебто закінчилися, тому далі просто текстом: Подарунок від школи етикету "Persona Grata" - безкоштовне заняття - отримала Іра Попова. Чекаємо на світлину із заняття. Та й вам рекомендуємо звернути увагу на цю школу. Можна знайти для себе багато цікавого для заповнення прогалин в знаннях.

Ярослав Задоровський вже скористався подарунком від Черкаського Драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.  Маємо надію, що йому і його дружині вистава сподобалася. Ну а ми нагадуємо, що наш театр доволі цікавий і талановитий. І його відвідини піднімають Ваш культурний рівень.

Світлана Задоровська: 
Дякуємо! Ось щойно повернулись, нам дуже сподобалась вистава "За двома зайцями" у виконанні наших акторів, отримали купу позитиву і насміялись)) Приємно вразив відремонтований інтер"єр театру і залу, нові крісла дуже зручні.

Результати подарунку для Людмили Бордунос від інтернет-видання "Вчасно" ми також ще не читали, там має бути цікава історія, по-ідеї. Та й саме видання заслуговує на увагу, адже незважаючи на свій молодий вік вони беруть якістю подачі інформації.

Хочемо подякувати Центру допомоги армії за підтримку нашого конкурсу. За приз для Sonata Arctica. За те, що вони роблять, щоб допомогти нашим бійцям.

Для нас було несподіванкою, коли в Черкасах утворилася жіноча футбольна команда "Енгергія". Але ще більш приємною несподіванкою стало те, що вони вирішили підтримати наш конкурс і надали нам приз - форму, в якій вони виграли чемпіонат та Кубок України, з автографами дівчат. Віталій Янчук не поділився з нами світлиною після отримання призу.

Поки що не маємо інформації про те, чи отримала Ann Ann книгу Андрія Кокотюхи від "Книжковий маестро", але свята, свята, свята .... Доки очікуємо цю інформацію ми рекомендуємо підписатися на їхню сторінку, що б бути в курсі літературних подій в Черкасах

Ну і на завершення приз від нас, "Міста на Че",  для Ігор Повх точно ще не вручено через відсутність переможця в місті. Але як тільки він з’явиться і отримає свій приз ми про це проінформуємо спільноту.

А доти - залишайтеся з нами. В нас завжди є про що поговорити )


0 коментарі:

Дописати коментар