суботу, 1 листопада 2014 р.

Золоте яйце (Випуск №6)

Після невеликої затримки (або просто маленької перерви) ми знову із вами з нашою рубрикою "Золоте яйце". Отже без великого вступу переходимо зразу до номінацій

 Основна частина в нас сьогодні буде короткою

"Прочерк" .. Один улюблених новинних сайтів, але так полюбляє гратися із заголовками

Учора в різних районах одночасно задихнулися чоловік та жінка - Хороший заголовок. Зразу впадає до ока, але навіщо так? Адже навіть різниця в смерті в 1 хвилину вже не буде одночасно і не буде сенсацією. Сумно те, що тут вирішили пропіаритися на заголовку. Хехь. 
На Жашківщині згоріли дрова біля печі - ну як тут не згадати ту матір, яку полюбляють згадувати наші північно-східні сусіди? Дрова ту сумно, але піч же десь була встановлена? Чому про це ні слова? Одні питання. Ну, традиційно вже ). Мабуть потрібно буде подумати і замовити вже статуетку яйця та занести в редакцію

Далі поговоримо про номінацію сайту "ВіККА"

ЛЮДИ ТУЛУБА ПОВЕРНУЛИСЯ В ЧЕРКАСИ? - людоньки, ну тітушня ж міжнародна. Якщо хтось з тих був помічений в "тулубюгенді", але це не привід давати такий заголовок. А то вже і не знаєш що думати. 

У ЧЕРКАСАХ АВТІВКА "ВИГОРІЛА" НА 330 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ (ВІДЕО) - подивився на заголовок статті, на відео. На заголовок статті, на відео... Так,  хтось промахнувся. Хочеться запитати чи заголовки на кшталт "В Черкасах згоріла автівка" вже не в тренді? Там же від авто лише корпус залишився, як вона могла просто "вигоріти" на якусь суму, якщо їй повна "полярна лисичка"?

Ну а тепер поговоримо про дива передруку в міста на Че.

Ми знаємо, що в Україні кілька міст починають на Че, але це ж не привід всім все приписувати Черкасам. Отже:

УНІАН подає новину "Члену ДВК в Чернівцях за пияцтво і спробу закурити над бюлетенями дали 50 годин громадських робіт". До чого б тут Черкаси запитаєте ви? А от до чого

В "Новому регіоні" Чернівці вже стають Черкасами - В Черкассах пьяный член избиркома пытался закурить над стопкой бюллетеней і о диво. Вже в наших місцевих виданнях ми бачимо статті про Черкаси

"Прочерк" - У Черкасах член виборчкому втратив репутацію біля бюлетенів (Про заголовок окрема мова ) Але вже не будемо номінувати)
"Про головне"У Черкасах член виборчкому хотів закурити над бюлетенями
"Про все (нью)" - http://pro-vce.ck.ua/u-cherkasah-chlen-vyborchkomu-zahopyvsya-spyrtnym-ta-kurinnyam-nad-byuletenyamy/ (Статтю вже видалено ))))

Минула вже майже доба з моменту друку помилку, але помилку виправили лише в "Про все (нью)" де статтю видалили. Хотілося б звернути увагу наших місцевих журналістів, що якщо якесь видання посилається на інше - варто все таки дивитися першоджерело. Ось так от.

А тут ми закріпимо скріншоти ганьби. Що б пам’ятати, як це було.


Замість PS: Ви були б раді, якщо члени нашої спільноти будуть допомагати нам в пошуках новин, які варто згадувати в номінації. Для цього ми створили невеличку таку форму, яку можете знайти за цим посиланням - http://goo.gl/forms/ItjvDHMRRQ . Будемо вдячні за співпрацю )

0 коментарі:

Дописати коментар