пʼятницю, 22 травня 2015 р.

Анонси заходів на 23-24 травня

Площа Богдана Хмельницького


24 травня, в неділю, о 15:00
Мета заходу - популяризація національного одягу, традицій та всього українського. Встановлення рекорду м.Черкаси за кількістю учасників

Маршрут - збір о 15:00 на Площі Богдана Хмельницького(біля Дружби народів) урочиста хода центром міста до Пагорба Слави

Програма:

Жовто-блакитний боді-арт для Всіх бажаючих.
Майстер-клас для дітей та дорослих по виготовленню оберегів для Черкащан-бійців АЗОВу.
Добровільний ярмарок символіки (всі кошти будуть направлені на допомогу Нашим Землякам в АТО).
Запис відеозвернення до Наших Захисників.
Побудова мапи України з Учасників Мега-маршу та фіксація рекорду по кількості учасників.


Театр ляльок


23 травня о 11:00
24 травня о 11:00

Про захопливі пригоди на Дикому Заході Братика Кролика та його «найкращих побратимів» – Братика Вовчика та Братика Лиса…

Окрім акторів, над виставою працювали:
Автор п’єси – Семен Коган
Переклад з російської – Володимир Підцерковний
Режисер – Микола Шустов
Художник – Віктор Козуб
Композитор – Олена Холт

Вартість квитка - 20 грн

ЦДЮТ


23 травня о 15:00
Звітний концерт зразкової вокальної студії "Прима" позакласного навчального закладу "Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси".


24 травня о 15:00

Звітний концерт зразкового шоу-балету "Магія" позакласного навчального закладу "Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси".

Місце проведення: Центр дитячої та юнацької творчості, актова зала, вул. Смілянська, 33
Вхід вільний

Драматичний театр


23 травня 2015 о 17:00 вистава "Дами і гусари"

В рамках X Міжнародного Театрального Фестивалю "Сцена людства" Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка представляє виставу "Дами і гусари"!

П’єса "Дами і гусари" польського комедіографа і поета Олександра Фредро (1793-1876 рр.) належить до "золотого фонду" класичної літератури. 175 років вона не сходить зі сцен світового театру, надаючи можливість акторам і режисерам поринути у вишукану театральність, відчути витонченість польського гумору, в якому граціозність романтизму співіснує з легкою самоіронією.


24 травня о 17:00 вистава "Каліка з острова Інішмаан"

В рамках X міжнародного театрального фестивалю "Сцена людства" Рівненський академічний обласний український музично-драматичний театр представляє виставу "Каліка з острова Інішмаан"!

"Каліка з острова Інішмаан" - комедія, перша п'єса з трилогії сучасного ірландського драматурга і кінорежисера Мартіна МакДонаха про Аранські острови, що включає в себе також п'єси "Лейтенант з острова Інішмор" і "Привид з острова Інішер".


ТРЦ "Любава"


23 травня  2015 року о 15:00 ТРЦ «Любава» запрошує найменших відвідувачів та їх батьків відвідати безкоштовний майстер-клас з малювання ниткою (ниткографія). Всі охочі зможуть ознайомитись з основами малювання та створять свій неповторний малюнок.

 А ввечері для відвідувачів лунатиме жива музика.

24 травня 2015 року  о 14:00 ТРЦ «Любава» запрошує всіх бажаючих відвідати фінал талант – шоу «Битва Талантів». Крім змагання фіналістів талант - шоу в 4-х номінаціях (хореографія, вокал, оригінальний жанр, дитяча творчість), гості зможуть віддати свої голоси за вподобаного конкурсанта і визначити «Приз глядацьких симпатій». А також всіх чекає довгоочікуваний сюрприз, який підготували наше журі з учасниками шоу. Тож сумувати цього дня нікому не прийдеться, це ми вам обіцяємо.

Переможця шоу визначимо  під час концерту. Від партнерів заходу талановитий  учасник отримає планшет  та безліч заохочувальних подарунків.

Долина Троянд


23 травня в Долину троянд на фестиваль здорового способу життя та флешмоб скакалки!

Події відбудуться у такому порядку:

12:30 Флешмоб скакалки
13:00 Функціональний тренінг 
14:00 Високоінтенсивне інтервальне тренування 
15:00 Street Workout 
16:00 Freerun та Бойове Самбо

Будемо раді Вас вітати на фестивалі від Fitness Open Air Черкаси!

24 травня о 9:00 відбудуться заняття з цигун


Парк "Перемога"


24 травня з 9:00 до 15:00 буде проходити відкритий чемпіонат міста із паркового орієнтування.

Поборяться за медалі щонайменше 124 атлети.

Збір учасників біля літнього кінотеатру.

ТРК "Плазма"


Нарешті, довгождане тепло, а до омріяного літа залишились лічені дні. Хто з нас не хоче поніжитись під променями яскравого сонця десь на піщаних берегах за містом або на пляжних курортах? Навряд чи такі знайдуться. Але чи кожна з нас справді готова до спекотних літніх днів і пляжного сезону?

ТРК Plazma запрошує всіх пройти тотальну підготовку до літа та зустріти його у всеозброєнні та всій красі!

23 травня у торговельно-розважальному комплексі Plazma відбудеться відкриття "Школи краси та стилю"*.

У програмі:

О 13:00 – майстер-клас з манікюру та догляду за руками в домашніх умовах від майстра нігтьового сервісу та тренера-технолога міжнародного класу ТМ Perfect Lady В’ячеслава Кориненка. На занятті ти дізнаєшся про таке:

сучасні техніки манікюру та догляду за руками;
підготовка нігтів для нанесення гібридних гелевих систем;
професійне покриття нігтів гель-лаком, в т.ч. в домашніх умовах;
інші рекомендації щодо збереження твоих нігтів в гарному стані тривалий час.
О 14:30 – безкоштовний майстер-клас та тренування з фітнес-інструктором PlazmaGYM, на якій ти дізнаєшся та спробуєш комплекс найбільш дієвих вправ, що допоможуть тобі позбутися зайвих сантиметрів на талії та ідеально виглядати в улюбленому платті, коротких шортах та купальнику.

О 15:30 – майстер-клас зі стилю від відомого в Украйні та за її межами імідж-дизайнера Альони Ворони-Рубцової, яка відкриє  головні модні секрети цього літа.

А наприкінці учасники ще й отримують подарунки та ексклюзивну можливість поповнити свій гардероб стильним одягом, взуттям та аксесуарами зі спеціальними знижками від магазинів-партнерів проекту.

Розкажи своїм подругам та колегам, і приходьте разом дізнаватись про професійні прийоми краси та привабливості.

*"Школа краси та стилю" - це унікальний проект, головною ціллю якого є допомогти жінкам стати ще більш красивими, стильними і здоровими. Для проведення занять запрошуються провідні фахівці, які розкривають учасницям сучасні методи та технології з догляду за собою, актуальні тренди моди, найбільш ефективні способи зробити свою фігуру досконалою, а здоров’я – міцним. Цінність проекту полягає не тільки в пізнавальному, але і в практичному характері занять. А це означає, що присутні на заняттях є не лише слухачками, а й активними учасницями справжніх майстер-класів, тобто можуть побачити, або ж особисто спробувати ті чи інші методи, вправи та інше прямо під час заняття. І найприємніше –  участь у цих класах є абсолютно безкоштовною, а самі ж учасниці ще й отримують подарунки та інші вигоди.

Пляж "Живчик"


24 травня пляжний футбол розпочнеться з Кубка Живчика. Перший турнір пройде на "Живчик-Арені".

У турнірі візьмуть участь команди:

"Лідер"
ПАТ "Миронівський Хлібопродукт" (Канів)
Збірна Києва
Збірна Черкас.
Нагадаємо, що минулого року володарем Кубка Живчика стала "Пальміра".

Також скоро розпочнеться й чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу.

Всі охочі взяти участь у чемпіонаті звертайтеся за тел. 096-477-79-77

Берег Дніпра


23 травня о 14 .00 навпроти зупинки 29 маршрутки, зупинка"Водна станція" через кущі в сторону Дніпра буде прибирання, долучайтеся, зробимо місто, яке можна буде гордо називати Своїм! 
В програмі:
14.00 - зустріч
14.20 - 15.30 прибирання
15.30- 16.00 пікнік, буде частування солодким від спонорів проекту
16.00- 17.00- творчий майстер-клас, спілкування

Знайти нас легко, за блакитними прапорцями,що будуть розташовані по периметру територій пляжу у кожного координатора буде блакитна деталь одягу,мій номер телефону, рукавиці, мішки для сміття і вода із стаканчиками в рюкзаку. Беріть із собою карімати або покривала, сендвічі, воду, вологі серветки, клей, ножиці, мотузки для творчого майстер класу)

0930511848 Яна
0972834171 теж Яна

0 коментарі:

Дописати коментар