пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Анонси заходів на 30 травня - 1 червня

Площа Богдана Хмельницького - Ювілейний парк

Дата: 30 травня
Збір: 10:00
на площі Б. Хмельницького
Початок руху колони: 11:00 з площі до парку "Ювілейний"
Початок заходів: 12:00 в парку "Ювілейний"


Всеукраїнський Велодень - це головне свято велосипедистів. Тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст та містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах. Масовість акції демонструє необхідність створення цивілізованих та безпечних умов для велосипедистів за європейськими стандартами.

У програмі:
конкурси;
виступи екстремалів;
гонка крос-кантрі.

Не пропусти унікальний шанс побувати на найбільшій щорічній велоподії нашого міста

Площа Богдана Хмельницького - Центральний стадіон

30 травня о 15:00 запрошуємо всіх вболівальників ФК "Черкаський Дніпро" приєднатися до маршу перед останньою домашньою грою нашого клубу в Другій лізі.

Хода розпочнеться від площі Богдана Хмельницького і закінчиться на Центральному стадіоні.


Стадіон "Центральний"

30 травня о 17:00 Футбольний матч другої ліги Чемпіонату України між "Черкаським Дніпро", м. Черкаси і "Арсенал", м. Біла Церква.




31 травня о 10:00 початок художньо-спортивного свята з нагоди 60-річчя головної футбольної команди міста Черкаси.

У програмі:

З 10:00 - Майстер-класи за участю гравців команди майстрів "Черкаський Дніпро" для дітей-початківців, які бажають навчитися футболу. Формування команд з дітей-початківців. Дитячо-юнацький турнір з міні-футболу серед юнаків 200-2003 років народження.

16:00 - Фінальний матч на Кубок Черкаської області з футболу: "Наша Ряба" (смт. Катеринопіль) - "Ретро" (м. Ватутіно).

16:45-17:00 - Проведення конкурсу серед власників квитків на художньо-спортивне свято (головний подарунок - автомобіль "Міцубісі-Грандіс" від ФК "Черкаський Дніпро").

17:00 - Продовдження фінального футбольного матчу на Кубок Черкаської області (другий тайм).

17:45-18:15 - Вручення кубку Черкаської області переможцю фінального футбольного матчу.

18:30 - Товариський матч (2 тайми по 30 хвилин) між збірними командами ветеранів футболу України та міста Черкаси.

19:45 - Після закінчення матчу ветеранів - тетралізована художньо-спортивна вистава: "Від "Буревісника" до "Черкаського Дніпра".

20:00 - Звернення керівників міста Черкаси і Черкаської області, Федерації футболу України і футбольного клубу "Черкаський Дніпро" до учасників та гостей художньо-спортивного свята і учасників змагань серед вихованців СДЮФШ, футболістів-аматорів Черкащини та їх тренерів.

На завершення - концерт майстрів мистецтв за участю зірок української естради та святковий салют. Хедлайнером святкового концерту на 60-ти річчя черкаського футболу буде DZIDZIO!

ТРЦ "Любава"

31 травня 2015 року ТРЦ «Любава» запрошує на святкування Трійці.

В рамках святкування з 14:00 на 1 поверсі ТРЦ «Любава» пройде насичена розважальна програма з дегустацією святкового коровая від ресторану «MANHATTAN».

Для неодружених дівчат проведемо ряд традиційних ворожінь, майстер – клас з колективного плетіння українських віночків, оберегів та водіння хороводу навколо дерева Трійці.

Подарунком для наших відвідувачів стане святковий концерт від фіналісти «Битви Талантів». Тож сумно не буде, ми вам обіцяємо!

Окрасою заходу стануть фіналістки конкурсу краси «СтудМіс Черкащини - 2015», які в образі лісових русалок подарують глядачам яскраве дефіле.

Чекаємо всіх 31 травня о 14:00 в ТРЦ «Любава»!

1 червня в 15:00  в ТРЦ «Любава» до Міждународного дня захисту дітей  відбудеться благодійний концерт на підтримку онкохворих дітей, організатором якого виступає благодійний фонд «Заради дитячої усмішки».

Благодійний фонд «Заради дитячої усмішки» - це волонтерський рух у навчальному закладі, який має багато напрямків, одним з яких є благодійна допомога онкологічно хворим дітям, які проходять лікування у Центрі дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Протягом програми на вас чекає розважальна програма, виступи талановитих черкаських виконавців, музичних гуртів та танцювальних колективів, а також аукціон, на якому будуть представлені  різноманітні  цінні лоти від наших партнерів.

З 15:00 до 17:00  на 1-му поверсі ТРЦ буде працювати безкоштовний аквагрим для дітей!

За кошти, зібрані на концерті, буде придбано необхідне медичне устаткування для Черкаського обласного центру дитячої онкології та гематології.

Давайте разом допоможемо онкохворим дітям!

Площа біля кінотеатру "Салют"

1 та 2 червня 2015 з 15:00 по 20:00 відбудеться фестиваль "Мрії збуваються"
«Мрії збуваються» об’єднує усі види мистецтва: літературне, образотворче, декоративно-ужиткове, пісенне, танцювальне, театральне – та дозволить поринути у чарівний і захоплюючий світ Мрій.

Впродовж двох днів фестивального життя ми плануємо провести близько 100 цікавих та яскравих заходів для дітей та молоді. Більшість пропонованих нами занять сприяють дитячому розвитку та мають унікальний характер.

Приєднуйтесь, буде КРУТО!

Захід проходить за підтримки Мерії міста Черкаси та ЧММО "Станиця Черкаси Пласту-НСОУ"

Кінотеатр "Україна"

30 травня о 17:00 Документальний фільм про битву за донецький аеропорт "Аеропорт. Той день".

242 дні смертельної боротьби на межі безпосереднього контакту з ворогом. Відлік оборони Міжнародного аеропорту "Донецьк" імені Сергія Прокоф’єва було розпочато, коли вранці 26 травня 2014 року пролунав перший постріл.
У документальній стрічці "Аеропорт. Той день" військові, добровольці, медики, волонтери пригадують моменти захисту, у реальність яких людині, яка не бачила справжньої війни, важко повірити.
Смілива зухвалість, відчайдушність і куленепробивна снага створили образ захисників донецького аеропорту – кіборгів. Не боячись відкрити ногами двері до смерті й рятуючи один одного за крок від неї, вони навіть не усвідомлювали, що стають легендою. Тепер же розповідають, що дитячі малюнки під бронежилетами вберігали їх від куль. Вони, як ніхто інший, можуть пояснити, як це – довіряти один одному.
Усі 242 пекельні дні військові, добровольці, медики, волонтери пройшли пліч-о-пліч. Сьогодні події, що стали історією пригадувати легше. Сьогодні навряд чи здригнеться голос, вимовляючи "кіборг". Той, хто воював, найбільше бажає всім миру. Той, кому вдалося вижити у боях за аеропорт "Донецьк" найбільше бажає, щоб ця війна була останньою…

Вхід: вільний

1 червня (у понеділок) о 10:00 у кінотеатрі «Україна» за ініціативи громадської організації «Волонтер Черкащини» буде проведено свято до Дня захисту дітей для дітей учасників АТО. 

У програмі свята:

1). 10. 00 – 10.15 - збір діток в кінотеатрі «Україна»

2). 10.15 –11.00 - «Патріотичний МАЙСТЕР КЛАС»,
від Галини Тимошенко., (виготовлення патріотичних листівок та плакатівдля захисників України).
- Аквагрим, який діти можуть зробити під час майстер класу.

3). 11.00 -12.20 - перегляд мультфільму

4). 12.20 – 12.40 - посадка в автобус, (переїзд в Дахнівку)

5). 12.40 – 13.00 - дорога до Дахнівки, де проходитимем друга частина дитячого свята.
В дорозі : (переїзд комфортабельними автобусами)
- Ознайомлення з програмою заходу. Вручення сюрприз - сувеніру.

6). 13.00 -13.30 – СОЛДАТСЬКА КАША та БОРЩ від організаторів свята
та готелю «Україна». (пригощаємо всіх гостей свята)

7). 13.30-15.30 Розваги. Ігри та конкурси для діток. (працюють кращі аніматори міста ).

Ласощі від організаторів свята для малечі ( цукерки напої печиво)
А також морозиво від ТОВ «Ласка».

Довідки за телефоном: 38-38-54, 38-28-57

Драматичний театр

31 травня о 12:00 електромюзикл для дітей та батьків "Барвінок-герой".

Перевірена часом і улюблена поколіннями українська авторська казка (або ж справжній графічний роман, серіал!) Богдана Чалого і художників Кіри та Віктора Григорьєвих, нагороджена міжнародною премією імені Ханса Крістана Андерсена, переноситься на сцену в жанрі епічного мюзиклу для дітей і батьків – про гартування сили і віри в перемогу хлопчика-квітки Барвінка під пильним оком мудрого Діда Гарбуза та миролюбного народу Лелек.

Політ до вирію, битва з хижими орлами, зустріч з тубільцями і перемога над злими силами пронесуться в уяві піснями в супроводі оркестру і композицій хлопця ді-джея, який сам мріє про далекі подорожі та нових друзів.

Ця давня казка, прочитана із сьогодення, видається нам поемою про таємницю збереження у дні випробувань народної сили і мудрості, які мають чарівну властивість – передаватися із покоління в покоління…


31 травня о 17:00 вистава "За двома зайцями"

«За двома зайцями» — одна з найпопулярніших українських класичних комедій. Історія кохання Проні Прокопівни, її шалений роман з київським цирульником Свиридом Петровичем Голохвостим нікого не залишить байдужим, адже кожна людина мріє про щастя, бажає великого і чистого кохання... 

Ляльковий театр

30 травня о 11:00
31 травня о 11:00

Хіт 90-х років, який пережив свою славу.
Вистава за мотивами відомої англійської народної казки - "Троє поросят". Вона сповнена гумору, вчить дітей гуртуватися і дружно жити.

0 коментарі:

Дописати коментар