неділя, 30 листопада 2014 р.

Золоте яйце (Випуск №7)

Ми повертаємося з черговим випуском яйця. З цього часу виходити він буде нерегулярно. Ну якщо вихід один раз на місяць можна назвати регулярно, то буде таки регулярно.

Отже постараємося згадати те, що найбільш "зацікавило" нас за місяць, який сьогодні завершується.

Тим більше, що за місяць може багато змінитися.. Ось наприклад "Прочерк" подав статтю 1 чи 2 листопада До 1 листопада у податковій слід поновити безкоштовні ключі і в нас виникло питання щодо актуальності статті.. А тут ось дивимося, і вже все ок - стаття від 28 жовтня ))) Актуально ). Ну.. може просто банальний технічний збій. Ми в це віримо. 

Або знову ж "Прочерк" зі статтею від 14 листопада Активісти Новоросії розповідають про спецоперацію в Кам’янці. Тут взагалі ми були "порадувані" і статтею і реакцією на неї редакції. Сама стаття була передруківкою з рамблера, а той передрав її з якогось сепаратиського ресурсу, якщо не сам написав.. Більшість місцевих ЗМІ адекватно прореагували на цей допис і написали свою думку з приводу тієї творчості, а тут тупо переклали статтю українською. Хоча таки нє, помиляємося - після реакції у ФБ додали певний PS... На жаль це не виправило думку людей в Фейсбуці про видання. І це журбливо, адже видання то не таке вже й погане. 

А ще в нас сьогодні новачок. І не простий, а владний - сайт міської ради з новиною Новий рік у Черкасах розпочнуть традиційно з 1 грудня - ну от з якого дива прирівнювати початок новорічних святкувань з початком самого року? Завжди думав, що Новий рік в нас то ніч з 31 грудня на 1 січня, але в Черкасах Новий рік розпочинається 1 грудня і то вже є традицією... Ну навіть додати нічого.

Якщо ви хочете допомогти покращити наші ЗМІ то надсилайте нам інформацію про статті які бентежать логікою подачі, є замовними, абсурдними. Загалом все, що ми можемо висвітлити в нашій рубриці. Подавати статті за адресою - http://goo.gl/forms/ic1WJHeSoI

0 коментарі:

Дописати коментар