пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Анонси заходів на 27-29 червня

Площа Хрещатик-Сіті


УВАГА!!!! Фест переноситься на понеділок, 29.06.2015. Початок о 11:00

Запрошуємо вас на фестиваль "Молода хвиля 2015". 

Червень, здається, так і надихає нас на творчість, активність та розваги. Почався він з Дня захисту дітей, продовжився Днем міста та Міжнародним днем Олімпійських ігор і ось завершиться на гребені хвилі молодості та оптимізму - фестивалем “Молода хвиля 2015”. 28 червня до дуже молодіжного свята - Дня молоді України - на майданчику “Хрещатик-Сіті” відбудеться фестиваль “Молода хвиля 2015”.

Для всіх, від зовсім юної малечі до “молодих душею” знайдеться своя розвага. Діти можуть розвивати свої творчі здібності на майстер-класах з хенд-мейду та дитячого арту. Молоді організатори пропонують спробувати свої сили в інтелектуальних настільних іграх, ІQ тестуванні та грі “Що? Де? Коли?” та взяти участь в опитуванні “Молодь. Че” від ГО “Місто на “Че” та “Черкаської студентської ради”. Для дорослих та зацікавлених у своїй зовнішності відбудуться майстер-класи зі стилю. І для всіх разом будуть танцювальні баттл та флешмоб, розфарбування хною, відеопоказ фільму просто неба та конкурс “Кохання з першого погляду”.

І, звісно, щоб день не пройшов марно, запрошуємо вас взяти участь у Благодійному ярмарку шоколадних виробів для для збору коштів на лікування Юлії Тищенко. Тут можна бути і кондитером, і покупцем, що вам ближче до душі.

Зарядіться енергією та молодістю на “Молодій хвилі 2015”! 

ТРЦ "Любава"


В суботу, 27 червня 2015 року з 15:00 годині в ТРЦ «Любава» відбудеться майстер-клас з створення патріотичних браслетів , цей майстер-клас  буде цікавий не лише для малюків, але і для їх батьків.

Опісля, для вас звучатиме жива музика.

28 червня 2015 року в ТРЦ «Любава» відбудеться святкування Дня молоді.

З 14:00 години і до самого вечора гостей свята чекає насичена розважальна програма і низка неймовірних сюрпризів.

Для вас ми підготували різноманітні конкурси, патріотичний аква – грим, вікторина з подарунками, створення арт – об’єкту. Також, ви матимете можливість насолодитись виступами фіналістів талант – шоу «Битва Талантів».

Увага, любителі квестів! В  ТРЦ «Любава» пройде фото-квест приурочений Міжнародному Дню Молоді. Для участі необхідно при собі мати телефон з камерою або фотоапарат і пройти реєстрацію в соц. мережі Вконтакті.

І це ще не все, найактивніша молодь продемонструє свою спритність і здатність подолати будь-які перешкоди у веселій грі «Твістер».

Головною подією дня стане екстремальний виступ від Черкаських ролерів та триалістів. Не пропусти, на це варто подивитись!

Парк "Ювілейний"


Друзі, усіх, хто любить дерево, працю, свіже повітря і хороші компанії, запрошуємо на чергову Майстерню вуличних меблів!

Цієї суботи, 27 червня з 11:00 у Ювілейному парку біля літнього кінотеатру майструватимемо дещо особливе.

У нас є величезні дерев'яні котушки, з яких можна зробити столи до стільчиків, зроблених минулого разу.

Приносьте свої ідеї дизайну і будемо втілювати їх разом!

Беріть з собою інструменти і заповнюйте форму http://goo.gl/forms/hwiBOliSJ5, щоб ми бачили, скільки є охочих і яких інструментів не вистачатиме.

Побільше ножовок і висмикувачів гвіздків. За шліфувальну машинку + мільйон до карми)

Матеріалами ми вас забезпечимо повністю.

До зустрічі в суботу!

Літній кінотеатр


27 червня о 21:30 відбудеться показ фільму "Холостяки у відриві".

Жильберу вже п'ятдесят років, з яких тридцять він одружений на Сюзанні, трохи нудною дамочке, схибленої на здоровому харчуванні. Вони готуються до зустрічі з Томасом, нареченим своєї дочки Лоли. Але Жильбера зовсім не радує майбутнє весілля. Йому нудно, він розчарований в собі і в своєму житті. Жільбер впевнений, що в його нинішньому смутне існування винна... Сюзанна! Адже якби він не одружився, то життя його була б зовсім іншою - яскравою і насиченою. Жільбер вмовляє Томаса відмовитися від весілля з Лолою і не повторювати його помилок. І ось, два дорослих дитяти, забувши про своїх коханих жінок, пускаються у всі тяжкі...

Вартість квитка: 10 грн 

29 червня о 21:30 відбудеться показ фільму "Chef" ("Шеф-кухар"/"Кухня на колесах")

Карл Каспер – неперевершений кухар, але у нього не склалися стосунки в сім'ї і власник ресторану не дає йому жодної свободи. Він вирішує покинути роботу і купити харчовий фургон, де він зможе готувати власні страви. На хвилі ентузіазму і оптимістичного погляду в майбутнє він спробує повернути прихильність своїх близьких.

Вартість квитка: 10 грн

Долина троянд


28 червня з 15:00 буде проходити святкування Дня молоді.

Програма святкування Дня молоді 2015 року:

15:00 – початок роботи інтерактивних локацій у рамках дійства «МолодьЧЕ#Активуйся (військово-патріотичної, мистецької, плетіння маскувальних сіток, соціальної);

16:00 – музична програма гуртів нашого міста: «Сонце в Кишені», «Mia Portu», «Восьмий поверх», «Ефект метелика».

28 червня о 19:00 в Долині троянд відбудеться благодійний концерт на підтримку воїнів-захисників України. 



ТРК Plazma


ТРК Plazma запрошує на головне святкування ДНЯ МОЛОДІ та Дня Конституції України у Черкасах!

Ти молодий, активний, любиш хороший відпочинок і готовий прийняти заряд позитиву?
Тоді свято День молоді у Plazma - для тебе!
Веселимося, розважаємося, співаємо, беремо участь у конкурсах і отримуємо призи.
28 червня з 15:00 до 19:00 на парковці торговельно-розважального комплексу Plazma:

- МАЙСТЕР-КЛАСИ:
  • Handmade – створюємо ляльки-мотанки
  • Сучасні танці
  • CrossFit та інші види спорту
- КОНКУРС КАРАОКЕ в двох категоріях за грошові призи:
  • 500 грн. – для дітей
  • 1000 грн. – для дорослих
- Ярмарок-ВИСТАВКА HANDMADE

- МАЙСТЕР-КЛАС З НЕЙЛ-АРТУ, а також УКРАЇНСЬКИЙ ДИЗАЙН НІГТІВ У ПОДАРУНОК (за умови придбання гель-лаку ONE STEP COLOR у відділі ІРІС)

- КОНКУРС МАЛЮНКУ НА АСФАЛЬТІ в двох категоріях за грошові призи:
  • 500 грн. – для дітей
  • 1000 грн. – для дорослих
- КОНКУРС ВИШИВАНОК

- Віртуальні змагання на XBOX, KINECT-ігри

- А ще – багато ПОДАРУНКІВ, ТАНЦІ, ВІКТОРИНИ та інші розваги
Участь безкоштовна.

Розкажи своїм друзям і приходьте разом за яскравими враженнями! Святкуймо День молоді разом!


Річковий порт


27 червня о 18:00 біля Річкового порту починається збір для участі в Автоквесті. 

Умови участі:

  • Попередня реєстрація
  • Команда (екіпаж від двох осіб)
  • Вік - від 18 років(тревезий стан) 

При собі мати:

  • фото / відео
  • команду
  • гарний настрій
  • Умова початку квесту: від 7 авто
Участь платна - 50 грн


м. Канів


28 червня в м. Канів відбудеться 2-й етап національних змагань з автослалому. Дя тих, хто бажає потрапити на змагання 28 червня о 6:55 від Будинку Торгівлі відправлятиметься комфортабельний автобус. Вартість проїзду Черкаси-Канів-Черкаси - 100 грн. Попередня реєстрація на поїздку за телефонами 093 552 81 56 або 067 916 96 63.


Ляльковий театр


27 та 28 червня об 11:00 відбудеться показ вистави "Як попалася Лисиця".

Про хазяйновитого Ведмедя та підступну ледачу Лисицю… Інтерактивна казка-детектив. Друзі! Не дамо злодійці обдурити роботящого звіра!..

Вартість квитка: 20 грн

Драматичний театр


28 червня о 12:00 відбудеться показ вистави "Барвінок-герой".

Вітаємо Вас на виставі, яка стала сценічним втіленням перевіреної часом та улюбленої поколіннями авторської казки українського поета Богдана Чалого про пригоди хлопчика-квітки, маленького козачка Барвінка.
Вперше книжка про Барвінка побачила світ  1966-го року і викликала таку цікавість маленьких і дорослих читачів, що одне за одним стали з’являтися продовження цієї захопливої історії. Проілюстрована художниками Кірою та Віктором Григорьєвими, 1974-го року  казка отримала почесний диплом Міжнародної премії імені Ганса Хрістіана Андерсена.
І от, майже через 50 років після написання, ця давня історія стає для нас поемою про таємницю збереження у дні випробувань народної сили і мудрості, які мають чарівну властивість – передаватися з покоління в покоління.
А ми запрошуємо Вас разом з героями казки спробувати знайти відповідь на питання:  де ж ховається та насінинка, у якій, як дитинка в кожушинці, зберігається наша сила, віра в перемогу і життєва наснага?.. Може та насінинка десь зовсім поруч?..

Вартість квитка: від 20 грн

28 червня о 17:00 відбудеться показ вистави "Мізантроп"

Маніакальна комедія за твором Жана-Батіста Мольєра – історія про палку пристрасть, безтурботну красуню, сватання кавалерів до однієї з визнаних красунь вищого світу – історія зі шквалом емоцій, у сучасних постановках якої мають честь взяти участь такі світові зірки як Кіра Найтлі, Фабріс Лукіні і Ламберт Уїлсон.

Вартість квитка: від 20 грн

0 коментарі:

Дописати коментар