пʼятницю, 12 червня 2015 р.

Анонси заходів на 13-14 червня

ТРЦ "Любава"


13 червня 2015 року о 14:00 в ТРЦ «Любава» відбудеться яскравий модний показ одягу відомих брендів літнього сезону 2015 – Lubava Fashion Day!

На Вас чекає інтерактивний майстер-клас від студії краси «Бестія», по створенню модних літніх образів 2015 року. Спеціалісти салону продемонструють наймодніші тенденції в макіяжі та зачісках, а також, нададуть консультації всім бажаючим.

Також, відвідувачі ТРЦ «Любава» зможуть підготуватися до пляжного сезону та зробити розпис хною.

Студія танцю «DanceCentre» проведе запальний майстер-клас з сальси.

А родзинкою свята стане театралізований показ літніх колекцій від магазинів «Reserved», «Mohito», «Kira Plastilina» та «CroppTown». Новинки пляжної моди продемонструють магазини «Bretelle», «Milavitsa» та «MarkAndre».

Відвідувачі ТРЦ «Любава» зможуть стати трохи ближче до світу моди і відчути зручність здійснення покупок на території торгово-розважального центру.

Завітай до ТРЦ «Любава» та поринь у світ моди та краси!

В неділю, 14 червня, з 14:00 на найменших відвідувачів ТРЦ «Любава» чекаю години творчості, майстер-класи з створення декоративних віночків з квітів та стрічок. З 16:00 – година живої музики.


Площа 700-річчя


14 вересня о 14:00 на площі 700-річчя відбудеться старт другого велоквесту ЧеВелоК. Велоквест –  це гра, в якій поєднується командна гра, подолання перешкод (адже наші вулиці часом - суцільні перешкоди) на велосипеді, рішення головоломок. І все це в стані гонки.

Це найкращий відпочинок, який поєднує в собі вело покатушки та включення голови! 
Участь платна: 50 грн
Деталі: у вконтактику


Червона Слобода


13 червня о 17:00 всі автолюбителі запрошуються на дрег-заїзди. Заїзди по класам. Участь 50грн. Зустріч біля очисних. Початок реєстрації о 17:00 



парк "Ювілейний"


Хазяйновиті чоловіки, працьовиті хлопці, відважні дівчата і всі-всі, хто дружить або хоче подружитися зі столярним інструментом.

В суботу, 13 червня об 11:00 стартує Майстерня вуличних меблів в Черкасах!

Це відкритий воркшоп (з англ. - робоча майстерня), де кожен зможе виготовити вуличні меблі, обравши запропоновану модель, або спроектвати власну.

Матеріал для меблів - палети (піддони), які вже були у використанні.

Забрати готовий виріб до себе у двір, поставити у парку, на галявині чи на міському пляжі - власний вибір кожного учасника Майстерні.
Виготовлені меблі будуть власністю громади Черкас, тобто кожен може вважати їх своїми і використовувати у зручний спосіб.
Деталі за посиланням: http://vk.com/street_furniture

Запрошуємо тебе взяти участь у Квесті, який буде відбуватись в неділю 14.06.2015 орієнтовно о  14:00, в парку "Юлівейному" (організатори помилково вкзали, що це парк Перемоги, але це парк "50-річчя Жовтня")



Літній кінотеатр парку "Ювілейний

13 червня о 21:00 відбудеться показ фільму "Плем'я".
Головний герой фільму, Сергій, потрапляє в спеціалізований інтернат для слабочуючих, де діє кримінальна організація, "плем'я". Він намагається зайняти своє місце в ієрархії школи і бере участь у кількох пограбуваннях. Коли Сергій закохується в Анну, одну з наложниць Наглядача, йому доводиться порушити неписані закони племені.
Вартість сеансу: 10 грн

14 червня о 21:00 відбудеться показ фільму "Я, тато і пес". Батькові-одинаку з провінції пропонують вигідну роботу у великому місті. Особливо не роздумуючи він переїжджає в фешенебельні апартаменти, надані компанією, разом зі своєю 10-річною дочкою і собакою. Все краще не придумаєш, якби не одна проблема. В апартаментах категорично не можна проживати з домашніми тваринами. Батько з дочкою вирішують заховати на перший час свого улюбленця Шейкі в номері. От тільки їх непосидючій і пустотливий собаці не сидиться на місці. Використовуючи першу ж можливість він виривається з квартири. Тут-то і починаються пригоди!
Вартість квитка: 10 грн

Водна станція

13 червня о 7:30 розпочинається черговий креативний суботник "Чиста хвиля". В програмі:
ранкова йога
  • спільне прибирання пляжу
  • дружній пікнік
  • конкурс пісочних замків
Такий насичений ранок буде в суботу.Ви можете приєднатися у будь-який час!
Більше інформації: http://vk.com/wall-89763508_76


комплекс "Бочка"


VІI-й Обласний молодіжний фестиваль "Маніфест Вулиці - 2015", у рамках якого відбудеться однойменний щорічний турнір із стрітболу. Змагання пройдуть в рамках "Української Стрітбольної Ліги" і традиційно мають зібрати кращих стрітболістів з усієї України. Цікаво, що цьогоріч Черкаси вже вдесяте приймуть такий масштабний турнір. Окрім головної страви "стрітболу", глядачі зможуть насолодитися конкурсами слем-данків та триочкових кидків. Також у програмі свята – виступ чарівних дівчат групи підтримки "Черкаських Мавп".

Нагадаємо, що у минулому сезоні перемогу в "Маніфесті Вулиці" оформила дніпропетровська команда – "Робкіє Развратнікі", яка у фіналі переграла киян із команди "Н.О.Т.С.".

Розклад та час проведення фестивалю:

8:45-9.30 реєстрація учасників турніру зі стрітболу "3 на 3";
9.30-9.40 церемонія відкриття фестивалю "Маніфест Вулиці";
9.40-10.00 жеребкування команд для турніру зі стрітболу "3 на 3";
10.00-16.00 год. відбірний етап турніру зі стрітболу серед команд м. Черкаси та інших міст України. У перервах конкурси для глядачів.
16.00-16.30 год. конкурс по кидкам згори ("слемданкам");
16.30-17.30 матчі першого кола плей-оф;
17.30-18.00 конкурс 3-х очкових кидків серед гравців команд учасників плей-оф.
18.00-18.30 чвертьфінальні матчі.
18.30-19.00 півфінальні матчі.
19.00-19.30 Фінальний матч. Нагородження чемпіонів турніру.
Змагання проводяться в одній віковій категорії – від 16 до 50 років серед чоловічих, жіночих та змішаних команд.

Попередньо зареєструватись на турнір можна через сайт "Української Стрітбольної Ліги". Попередня реєстрація значно спростить організаторам роботу в день турніру.

Переможці та фіналісти будуть нагороджені кубком, медалями, грошовими призами від, а також цінними призами від партнерів фестивалю та організаторів!

Переможець турніру отримує право грати в фіналі "Української Стрітбольної Ліги"!

Для команд (учасників) з інших міст можливий варіант комфортного проживання за пільговою ціною у готельному комплексі "Бочка" прямо на березі Дніпра. Готельні будинки знаходяться біля пляжу.

Підтримаємо вуличну культуру тільки позитивними емоціями!

Ласкаво просимо всіх на яскравий турнір 2015 року!


ЦДЮТ


13 червня о 18:00 театр-студія "Сучасник" представить чорну комедію для дорослих
"Цианістий калій з молоком чи без".

Вистава російською мовою.
Продаж вхідних квитків перед початком вистави.
Вартість квитка: 10 грн


Театр ляльок


13 та 14 червня о 11:00 відбудеться показ вистави "Принцеса Крапочка"

 Про те, як ваше щастя може ховатися у маленькій пташці…

Вартість квитка: 20грн

Драматичний театр

14 травня о 17:00 відбудеться показ вистави "Кайдашева сім'я"
Трагікомедія за повістю Івана Нечуя-Левицького. Жив-був собі на світі Омелько Кайдаш. Про життя говорив розумно, пив собі гірку та колеса для возів лагодив. І була в нього сварлива дружина та двоє задиркуватих синів. Привели сини у хату невісток - і почалося: зранку сварка, а на вечір - бійка. І так з дня в день. І сподіватися на мир, коли перед нами справжнісінька Кайдашева сім'я.

Трагікомедія на 3 дії.
Тривалість вистави 2 години. 35 хв.

Вартість квитка від 20грн

Книжковий супермаркет "Буквиця"


13 червня о 12:00 письменник Валерій Макеєв презентуватиме книгу "100 днів полону, або Позивний "911"

0 коментарі:

Дописати коментар