пʼятницю, 8 травня 2015 р.

Анонси заходів на 08-11 травня


Офіційні заходи до 8-9 травня

8 травня
22:30 - акція "Перша хвилина миру" Пагорб Слави

9 травня
10:00 – урочистий мітинг на Соборній площі та святкова хода до Пагорбу Слави;
12:00 – концертні програми «Плекаймо мир» на площах та майданчиках міста:
- площа Знань (біля корпусу №2 ЧДТУ), бульвар Шевченка, 460
- площа біля ЧНУ, бульвар Шевченка, 81
- площа біля Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу, вул. Смілянська, 92
- площа біля Центру дитячої та юнацької творчості, вул. Смілянська, 33
- площа біля Палацу молоді, вул. Сумгаїтська, 12;
12:00 – концертна програма «В серці пам’ять жива!». Солдатська каша (площа імені Тараса Шевченка біля академічного обласного українського музично-драматичного театру);
12:00 – обласний фестиваль патріотичної пісні «Священна пісня Перемоги». Солдатська каша (парк «Перемоги»);
13:00 – святковий концерт «Крізь спалахи років вогненних» (сквер Хіміків).


Залізниця


Потяг курсуватиме з пасажирськими вагонами за маршрутом: ст. ім. Тараса Шевченка (м. Сміла) – Черкаси – Золотоноша-1 – Черкаси – ст. ім. Тараса Шевченка.

Час відправлення зі станції зі Сміли о 9.47. До Черкас потяг прибуде о 10.54-11.12, а до Золотоноші – о 12.20. Проїзд безкоштовний.





Драматичний театр


10 травня о 12:00 музична казка для дітей "Попелюшка".

Тривалість вистави 1 год. 10 хв.



10 травня о 17:00 вистава "Сватання на Гончарівці"

Найвідоміша комедія в українській класиці після п’єси «За двома зайцями» М.Старицького.
Побутова історія, що трапилася з героями в селі Гончарівці переносить глядача в середину ХУІІІ століття. Жив в українському мальовничому селі молодий парубок Олексій і кохав він, дуже, дівчину Уляну єдину дочку Прокопа та Одарки Шкурат. Але незаможні батьки вирішили віддати свою дочку заміж за багатого Стецька, де всього у дворі було вдосталь, окрім розуму у молодого хазяїна. Хотілося батькам Уляни, щоб їхня дочка стала багатою господинею, тому й дали слово старому Кандзюбенку, батькові Стецька, що згодні на весілля молодих. Та у відчаї Олексій і Уляна, що ж їм робити, на допомогу бідним коханим приходить дядько Олексія – сват  Скорик. І, як йому, як сватові вдалося перехитрувати Одарку дізнаєтеся, якщо прийдете на виставу в театр.

11 травня о 19:00 експериментальна вистава "Мости"

Історія на одну дію за мотивами творів Сергія Жадана



Центр дитячої та юнацької творчості

10 травня 2015 о 13:00 Звітний концерт дитячого колективу "Ліра" позакласного навчального закладу "Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси".



ТРЦ "Любава"


9 та 10 травня 2015 року ТРЦ «Любава» запрошує вас відвідати арт-вікенд.

Наших гостей чекає веселе проведення часу та можливість у собі відкрити нові таланти!

9 травня 2015 року з 15:00 – 17:00 в ТРЦ «Любава» відбудеться майстер-клас, на якому сім’ї Черкащини зможуть відкрити творчі таланти за допомогою викладачів. Учасники виготують «родинне дерево», найкраща робота за висновками викладачів отримає подарунок для всієї родин «Розважальний вікенд від ТРЦ «Любава»».

10 травня 2015 року  з 15:00 – 17:00 відбудеться майстер-клас. Викладачі навчатимуть всіх охочих розпису текстильних іграшок.

Не пропустіть, масу позитивних вражень ми вам обіцяємо!

Опісля, на вас чекають чарівні ноти живої музики, які дозволять відволіктись від щоденних турбот.


Велоквест "Перемога. Слідами агента Віна"


Граємо два + один. (Або просто два, що не рекомендую).

ДВА – Польові гравці (педалі:)) повинні бути швидкими і уважними. Потрібно буде знаходити і передавати коди. Всі коди, всі локації досяжні "не встаючи з велосипеда". Якщо Ви вважаєте, що потрібно зайти в приміщення і пошукати щось там (супермаркет чи ще щось), то тут як раз і потрібен напарник, який залишається з велами. Польових завдань – зібрати грошей у людей, потрапити м'ячем у кошик і т.д. і т.п. – не буде.
Коди, природні або напівприродні ... мається на увазі, що я маркером та іншими засобами нічого ніде не малював, не писав.

Штурман/аналітик/зв'язковий/третій. 

НУ ви зрозуміли! Це основний мозковий центр. Він отримує завдання, він передає коди. Будьте уважні, щоб передавалося те, що потрібно.
Інакше машина просто не прийме відповідь.
І, так – гуглом користуватися можна. Як і картами міста. І сонцезахисним кремом. Ну, коротше, всім незабороненим КК України.

Алгоритм проходження простий: отримали завдання (це опис місця, куди їхати), вирішили, поїхали, знайшли, передали. Розпочинаємо новий цикл. 

Про підказки і автопереходи, повідомлю на старті. 

Деталі, реєстрація учасників у Вконтакті


Краєзнавчий музей


9 травня черкащани зможуть безкоштовно подивитися кіно про війну. Такий подарунок до Дня Перемоги робить КП “Черкасиоблкіно” Черкаської обласної ради. Фільм українського режисера Михайла Іллєнка “ТойХтоПройшовКрізьВогонь” продемонструють у кінозалі Обласного краєзнавчого музею. Сеанс розпочнеться об 11:00.

Довідково. Фільм “ТойХтоПройшовКрізьВогонь” вийшов на екрани 19 січня 2012 року. Він розповідає про долю хлопця з Полтавщини, Івана Додоки, який стає радянським військовим льотчиком, Героєм Радянського Союзу. Але доля складається так, що йому доводиться пройти німецький полон, радянські табори, і зрештою, волею долі, потрапити до Канади, де він стає вождем тамтешнього індіанського племені.



До Вашої уваги розклад найближчих спортивних тренувань у Долині троянд.
Заходи організовує  ініціативна група соціально-спортивного проекту  ”Фітнес Open Air”.

Отож, 8 травня на черкасців чекає запальне тренування із хіп-хопу, яке розпочнеться о 16:00. Відразу після цього буде аеробіка. О 18:00 навчатимуть сучасних танців.

Програма на 9 травня:
14:00 – кросфіт;
15:00 – стретчинг;
16:00 – фріран;
17:00 – бойове самбо.

10 травня наші спортсмени відпочиватимуть активно на волейбольному  майданчику. Збір об 11:00 у Долині троянд. О 16 годині заняття із workout. 17:00 запрошуємо на пілатес.
Нагадуємо: всі заняття БЕЗКОШТОВНІ!

0 коментарі:

Дописати коментар